16.9.23 - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΡΟΥΠΑ & ΜΑΖΙΩΤΗ

[ΕΚΤΑΚΤΟ] 
Μεταφορά συναυλίας αλληλεγγύης & οικονομικής ενίσχυσης για τα αιχμάλωτα συντρόφια του Επαναστατικού Αγώνα, Πόλα Ρούπα & Νίκο Μαζιώτη. 
Η κατασταλτική επιχείρηση για τη ματαίωση του live οικονομικής ενίσχυσης των έγκλειστων μελών του Ε.Α. δείχνει την πραγματική στόχευση της εξουσίας σε κάθε της επίπεδο (κράτος, δήμοι). Εν μέσω κρατικών (φωτιές, πλημμύρες) και κεφαλαιοκρατικών δολοφονιών (δολοφονία Αντώνη Καρυώτη, κ.ά.), σε μια στιγμή που η καταστροφή και η λεηλασία της φύσης έχει γιγαντωθεί, οι εξουσιαστές πιστοί στον δομικό τους ρόλο προσπαθούν να καταστείλουν κάθε δράση αλληλεγγύης. Η προγραμματισμένη συναυλία αλληλεγγύης για τα αιχμάλωτα συντρόφια του Ε.Α., ακυρώθηκε στον χώρο του Σκοπευτηρίου μετά από την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και με την εντολή της τοπικής εξουσίας ότι δεν επιτρέπεται, γιατί δεν είχε ζητηθεί η απαιτούμενη άδεια. Η καταστολή στο Σκοπευτήριο έχει διττό ρόλο, αφού η παρουσία αυτοοργανωμένων εγχειρημάτων που αναδεικνύουν τον ελεύθερο χαρακτήρα αυτών των χώρων, αποτελεί τροχοπέδη στην προσπάθεια "αξιοποίησής" τους από κρατικοδίαιτα οικονομικά συμφέροντα. 
Το live θα μεταφερθεί στην πανεπιστημιούπολη, μπροστά από τις εστίες της Δ ΦΕΠΑ (Πανεπιστημιούπολη, είσοδος από Ταξίλου), ώστε να ολοκληρωθεί το επίδικο της διεξαγωγής του. Θα έχουμε τη δυνατότητα να αναμετρηθούμε με την κεντρική εξουσία αλλά και τους τοπικούς της εντολοδόχους που θεωρούν τον χώρο του Σκοπευτηρίου τσιφλίκι τους, όχι στις κάλπες αλλά στους δρόμους… 
Καμία σπιθαμή γης στους εξουσιαστές 
Πρωτοβουλία αναρχικών, συντροφισσών/συντρόφων