19.10.22 - ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ - ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 
ΚΤΙΡΙΟ 8 ΑΙΘΟΥΣΑ 2 ΩΡΑ 10.30 ΝΟ 16

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ 19/10

Σε μια εποχή όπου ο «νομοταγής και υπεύθυνος πολίτης» οφείλει πίστη και υπακοή στα πανίσχυρα καθεστωτικά αφηγήματα που επιβάλλονται από κυβερνήσεις και υπερεθνικά κέντρα εξουσίας, 39 υγειονομικοί σε αναστολή δικάζονται τόσο για την αναίδειά τους να τολμήσουν να διαμαρτυρηθούν έξω το σπίτι του ίδιου του πρωθυπουργού για την εκβιαστική, απάνθρωπη και αντιδημοκρατική αναστολή εργασίας τους από τον Σεπτέμβρη του 2021, όσο και για το θράσος τους να ακολουθήσουν την προσωπική τους κρίση και να αρνηθούν την επιβολή υποχρεωτικής ιατρικής πράξης πάνω στο ίδιο τους το σώμα.

Εξάλλου στη σύγχρονη δημοκρατία ο κατ' όνομα υπηρέτης (υπουργός) έγινε ακαταδίωκτος άρχοντας και ο «κυρίαρχος λαός» μετατράπηκε σε μια πολτοποιημένη μάζα υπηκόων που εκλέγει κάθε τέσσερα χρόνια τους εντολοδόχους των δυναστών του. Όταν ο «εκπρόσωπος του λαού» βουλευτής υπάγεται στο κόμμα του, το κόμμα υπάγεται στην Ευρωβουλή και όλοι μαζί υπάγονται στα ντόπια και υπερεθνικά επιχειρηματικά κέντρα μη εκλεγμένης εξουσίας, η ψήφος στο αντιπροσωπευτικό δημοκρατικό σύστημα κατάντησε μια φαιδρή νομιμοποίηση της σύγχρονης φεουδαρχίας.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η συστημική παραπληροφόρηση των ΜΜΕ, η αυθαιρεσία των πολιτικών, τα ακαταδίωκτα και ο πλήρης έλεγχος του δικαστικού συστήματος δεν αποτελούν παραφωνίες, αλλά την ίδια την νόμιμη κανονικότητα. Οι επαγγελματίες του χώρου της υγείας είναι αυτοί που βίωσαν και βιώνουν περισσότερο από όλους μας τους άθλιους εκβιασμούς και καταναγκασμούς που αντιμετώπισε το σύνολο της κοινωνίας για να υποταχθεί στο κυρίαρχο αφήγημα της υγειονομικής τρομοκρατίας. Οι άλλοτε ήρωες που μας καλούσαν να χειροκροτούμε στα μπαλκόνια μετατράπηκαν ξαφνικά σε μιάσματα, όχι βέβαια επειδή έθεταν υποτίθεται σε βιολογικό κίνδυνο τις ζωές των ασθενών, αλλά ουσιαστικά γιατί στο μέλλον που οραματίζονται οι διεθνείς ελίτ ο πολίτης υποβιβάζεται σε υπάλληλο και το σύστημα του επιτρέπει να επιβιώνει μόνο εφόσον αποδεικνύει την πειθάρχησή του. 

Γι΄ αυτό και οι υγειονομικοί σε αναστολή έγιναν αντικείμενο χλευασμού, τιμωρίας και αδιαφορίας από το σύνολο των δήθεν ευαισθητοποιημένων για την δημόσια υγεία συμπολιτευόμενων πολιτικών δυνάμεων, κι ας ξεκίνησαν κάποιοι να λένε άλλα κατόπιν εορτής και προ εκλογών. Το αφήγημα του κορωνοϊού, αφού μέσω της κατατρομοκράτησης σε παγκόσμιο επίπεδο χρησίμευσε στην πειθάρχηση των πληθυσμών και στην εδραίωση ενός συστήματος τεχνοκρατικού ελέγχου έτοιμου να εφαρμοστεί στις διαδεχόμενες τεχνητές κρίσεις (βλ. τώρα στο ενεργειακό), κατέρρευσε αμέτρητες φορές με πάταγο.

Τελικά οι καταγραφές ήταν λάθος, το θανατικό που παρουσίαζαν ήταν πλασματικό, τα εμβόλια δεν απέτρεψαν τη νόσηση και τη μετάδοση και το τείχος ανοσίας έγινε σύντομο ανέκδοτο. Πράγματα γνωστά από την αρχή που όποιος τα εξέφραζε χαρακτηριζόταν ακραίος και γραφικός, μέχρι τη στιγμή που ακόμα και το ίδιο το σύστημα αναγκάστηκε να παραδεχτεί την εγκυρότητά τους θέλοντας και μη. Άλλωστε γραφικός φαίνεται πλέον πως είναι όποιος λέει την αλήθεια σε λάθος στιγμή, σε αντίθεση με τους ακαταδίωκτους «ειδικούς» που αποκαλύπτουν όση αλήθεια εξυπηρετεί το σύστημα τη δεδομένη στιγμή. 

Όμως το ποια είναι η πραγματικότητα δεν έχει καμία απολύτως σημασία στις μέρες που η ζωή μας βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην προσομοίωση. Δεν έχει καμία σημασία το ότι στα νοσοκομεία οι εμβολιασμένοι γιατροί νοσούσαν και μετέδιδαν κατά χιλιάδες, όπως άλλωστε και ότι οι «covid-free» χώροι χαρακτηρίστηκαν και αυτοί εστίες υπερμετάδοσης. Για τις παρενέργειες των εμβολίων ούτε λόγος να γίνεται, τέτοιο ενδεχόμενο δεν προβλέπεται, άρα και δεν υπάρχει. Όπως δεν υπάρχει και καμία δικαιοσύνη για να προστατεύσει τους υγειονομικούς σε αναστολή, παρά μόνο για να τους συμμορφώσει στο κυρίαρχο δόγμα για γενικούς λόγους «δημοσίου συμφέροντος». 

Σε μια εποχή που τα ατομικά δικαιώματα θυσιάζονται στον βωμό της βιοπολιτικής και βυθιζόμαστε όλο και περισσότερο σε μια μεταδημοκρατική, τεχνοκρατική και εταιρειοκρατούμενη κοινωνία ελέγχου, η κρατική βία ενάντια στους υγειονομικούς σε αναστολή προοιωνίζεται το μέλλον όλων μας. Γι' αυτό και επιβάλλεται να δικαιωθούν.

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ

ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

CONTRA DYSTOPIA