ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Η επίσκεψη των Sucharit Bhakdi και Reiner Füllmich στην Ελλάδα υπήρξε μια αποκάλυψη από πολλές απόψεις

Η επίσκεψη των Sucharit Bhakdi και Reiner Füllmich στην Ελλάδα κατόπιν πρόσκλησης που αποδέχθηκαν από τους υγειονομικούς κατά της υποχρεωτικότητας υπήρξε, αν μη τι άλλο, μια αποκάλυψη από πολλές απόψεις.

Μία από τις αποκαλύψεις αυτής της επίσκεψης ήταν ότι αρκετοί από τους φίλους, τους αλληλέγγυους και τους ομοϊδεάτες σε αυτόν τον αγώνα αποδείχθηκαν εγκάθετοι του συστήματος πέραν πάσας αμφιβολίας.

Η επίσκεψη των Sucharit Bhakdi και Reiner Füllmich προκάλεσε ένα ντόμινο σπασμωδικών αντιδράσεων του συστήματος εξουσίας το οποίο κυριολεκτικά αφηνίασε με αποτέλεσμα να “κάψει” αρκετά χαρτιά του. Κατά μία έννοια έπεσαν οι μάσκες και διαπιστώθηκε ποιους πραγματικά έχουμε απέναντί μας.

Παρατηρώντας ότι το κίνημά μας αργά αλλά σταθερά και μεθοδικά κερδίζει έδαφος – εξ ου και οι δηλώσεις συμπαράστασης εκπροσώπων μεγάλων συνδικάτων κατά τις ομιλίες των καλεσμένων στη συγκέντρωση των υγειονομικών – και εγκαταλείποντας το αφήγημα περί ψεκασμένων το οποίο φαίνεται ότι δεν “πουλάει” πλέον στο ευρύ κοινό, το πολιτικό σύστημα τροποποιεί τις μεθόδους του και στρέφεται προς τις εξής τακτικές στιγματισμού των υγειονομικών:

1) Χρησιμοποιεί τον ισχυρισμό ότι χειραγωγούμαστε από κόμματα

2) Επιχειρεί να διαστρεβλώσει και να αποδομήσει τα ιδανικά και τους στόχους που προτάσσουμε.

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά:

1) Υπενθυμίζουμε ότι οι υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας συσπειρώνουν στις γραμμές τους ανθρώπους όλων των ιδεολογικών αποχρώσεων πλην των ακραίων. Ως εκ τούτου είναι ανέφικτη η πρόσδεση σε κάποιο κομματικό άρμα χωρίς να υπάρξει αντίδραση από μια μερίδα συναδέλφων.

Το γεγονός ότι δεν έχουμε κομματικούς πάτρωνες είναι και το μεγαλύτερο ατού μας απέναντι στο σύστημα το οποίο μας επιτίθεται με ιδιαίτερη αγριότητα ακριβώς επειδή τρέμει την ανεξάρτητη συνδικαλιστική μας δράση και τον καθαρό πολιτικό μας λόγο.

2) Αρχής γενομένης με την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ για της αναστολές, το πολιτικό σύστημα δια των ανεπίσημων εκπροσώπων του εξαπολύει ευθεία πλέον επίθεση κατά της συγκεκριμένης ομάδας υγειονομικών με την επωνυμία “Υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας” αναγνωρίζοντας στην ομάδα αυτή τα χαρακτηριστικά της σαφούς στοχοθέτησης και της οργανωμένης δράσης.

Στα πλαίσια λοιπόν της επιχειρούμενης διαστρέβλωσης των στόχων και ιδανικών της ομάδας μας δεχόμαστε βολές για την επιλογή μας να προτάξουμε την αντίθεσή μας στην υποχρεωτικότητα υποβαθμίζοντας έτσι – όπως μας επιρρίπτουν – το θέμα της ασφάλειας των mRNA εμβολίων.

Η απάντηση σε αυτή τη μομφή έχει δοθεί ήδη με την πρόσκληση που απευθύναμε στον καθηγητή Bhakdi προκειμένου να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα σε δική μας εκδήλωση.

Ποιος θα μπορούσε να αναπτύξει το ζήτημα των mRNA εμβολίων πιο ειδικά και εμπεριστατωμένα από τον καθηγητή Bhakdi;

Άρα η μομφή ότι δεν παίρνουμε θέση στο στο ως άνω ζήτημα καταπίπτει.

Εν τούτοις αξίζει να τονίσουμε ότι η τοποθέτηση του καθηγητή ΔΕΝ είναι μονοθεματική όπως αρέσκονται να διατυμπανίζουν κάποιοι. Ο Sucharit Bhakdi με την ευρύτητα της αντίληψης και του πνεύματος που διαθέτει, τάχθηκε εξ αρχής ενάντια στο συνολικό αφήγημα της πανδημίας επισημαίνοντας σαφώς ότι πρόκειται για συντεταγμένη απόπειρα του πολιτικού συστήματος και των συνεργατών του να καθυποτάξει τον πληθυσμό.

Αυτή η επισήμανση δεν αποτελεί μια απλή επιστημονική τοποθέτηση αλλά μια πολιτική θέση με την οποία συντασσόμαστε πλήρως.

Γι αυτό το λόγο εξάλλου προτάσσουμε την αντίθεση στην υποχρεωτικότητα έναντι του μονοθεματικού των εμβολίων. Διότι έστω και αν υποθετικά αυτά τα σκευάσματα κάποια μέρα αποσυρθούν, εν τούτοις η υποχρεωτικότητα – όχι μόνο στις ιατρικές πράξεις αλλά και ευρύτερα σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας του πολίτη – ήρθε για να μείνει.

Αδιάσειστη απόδειξη για αυτόν τον ισχυρισμό αποτελούν οι μυριάδες νέες νομολογίες της φρίκης που απεργάζεται το πολιτικό σύστημα και τις οποίες μελετάμε με τη δέουσα προσοχή.

Αναγνωρίζοντας λοιπόν εξ αρχής ποιο είναι το πραγματικό διακύβευμα, η ομάδα των υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας ξεπέρασε γρήγορα τα στενά επαγγελματικά της ζητούμενα και πολιτικοποιήθηκε χωρίς κομματικά πρόσημα προκειμένου να αναδείξει το πρόβλημα σε όλη του την έκταση.

Στα πλαίσια αυτά θα θέλαμε να επισημάνουμε σε όσους επιδίδονται σε ρητορείες του είδους “Εδώ ο κόσμος πεθαίνει από τα εμβόλια, την υποχρεωτικότητα θα κοιτάζουμε;”, ότι παρεμφερείς και στο ίδιο πνεύμα ρητορείες ακούστηκαν από δηλωμένους εγκάθετους του συστήματος κατά την αυγή της “πανδημίας” και λίγο πριν αλυσοδεθεί ο λαός με τα “υγειονομικά” μέτρα.

Ακούγαμε τότε ότι: “Εδώ ο κόσμος πεθαίνει από τον ιό, τις ατομικές ελευθερίες θα κοιτάζουμε;”

Καλούμε τους συμπολίτες μας να είναι υποψιασμένοι απέναντι σε σοφιστείες αυτού του είδους.  Καλούμε επίσης τους εν λόγω φίλους και ομοϊδεάτες να προσέχουν στο εξής καλύτερα τα λόγια τους ώστε να μην εκτίθενται τόσο απροκάλυπτα.

Μετά τιμής

Οι Υγειονομικοί ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ