ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΟΠΑΛΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Το ένα χέρι της ολιγαρχίας νίβει το άλλο και τα δύο μαζί χτυπούν το λαό, θα μπορούσε να είναι ο εναλλακτικός τίτλος αυτού του άρθρου. Το έχουμε δει αυτό το έργο πάμπολλες φορές στη σύγχρονη ιστορία του κόσμου ολόκληρου αλλά και της Ελλάδας. 

Από τα χρόνια της παχυλής μεταπολίτευσης που έρεε άφθονο το χρήμα του εκμαυλισμού με το φθηνό δανεισμό και την καταναλωτική μανία, ως τις υπογραφές των μνημονίων, οι ψεύτικες υποσχέσεις, η προπαγάνδα και η καταστολή αποτέλεσαν το καρότο και το μαστίγιο για τη χειραγώγηση ενός λαού που ήθελε να εξαπατηθεί.

Δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη που ο ακροδεξιός κυβερνητικός, και όχι μόνο, οχετός μόλις βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στο σύνολο της κοινωνίας, έθεσε αμέσως σε εφαρμογή τα πιο απάνθρωπα σχέδια του. 

Ένας εσμός από γραβατωμένους ακροδεξιούς, που απαρτιζεται απο διανοούμενους ως τηλεοπτικούς μαϊντανούς (αυτοαποκαλούμενοι και δημοσιογράφοι), από βουλευτές ως εφοπλιστές και λοιπούς πολιτευτάδες των κομματικών συμμοριών ως και τα παράσιτα της δήθεν κοινωνίας των πολιτών. Άμεσα, όλοι τους στράφηκαν ενάντια στο υψηλότερο ιδανικό που κάνει τον άνθρωπο ανθρώπινο και όχι θηρίο… Η ελευθερία στήθηκε στο απόσπασμα!

Ο ιός για όλους αυτούς ήταν ευλογία. Ήταν και είναι η τέλεια δικαιολογία για να επιτεθούν στην ίδια την ουσία της ανθρώπινης υπόστασης. Η καταστρατήγηση όλων των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την καταπολέμηση ενός ιού που πλέον με την όμικρον έχει μετατραπεί σε κοινή γρίπη, ακόμα και για τους θιασώτες του αφηγήματος της “πανδημίας”. 

Και όμως, ακόμη επιμένουν και αυτή η επιμονή τους είναι και η μεγαλύτερη απόδειξη ότι αυτό που διακυβεύεται εκτείνεται πολύ πιο πέρα από τη προστασία της δημόσιας υγείας και της ζωής και χτίζει τα θεμέλια για τα φασιστικά και ολοκληρωτικά καθεστώτα του 21ου αιώνα για την ασφάλειά μας! Für Ihre Sicherheit! φωνάζουν όλα τα ναζιστόμουτρα από το πρωί ως το βράδυ!

Ούτε μας προκαλεί έκπληξη η συμπόρευση της συστημικής αριστεράς από τον προδοτικό ΣΥΡΙΖΑ ως τη σταλινική αριστερα με το αφήγημα των διεθνών και εγχώριων εξουσιαστών. Στο μόνο που συμφωνούμε με αυτές τις δυνάμεις είναι ότι όντως πρέπει να στηριχτεί το δημόσιο σύστημα υγείας, το οποίο καταστρέφουν μεθοδικά για να πραγματοποιηθεί όσο πιο ομαλά η μετάβαση από την υγεία - δικαίωμα στην υγεία - σε εμπόρευμα. Όμως για εμάς η καταστροφή του Ε.Σ.Υ δεν αποτελεί δικαιολογία για τα ολοκληρωτικά μέτρα ελέγχου της κοινωνίας, όπως γι’ αυτούς, αλλά μια μεθόδευση που οδηγεί στην καταστολή των δικαιωμάτων και των ελευθεριών, αλλά και στην ιδιωτικοποίηση της υγείας.

Αυτό που αρχικά μας προκάλεσε έκπληξη, θλίψη και φόβο ήταν η συμπόρευση μεγάλου μέρους της οργανωμένης εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και της αναρχίας με το αφήγημα του Π.Ο.Υ. και της υπερεθνικής μαφίας που χρησιμοποιεί τον Covid 19 ως πρόφαση και άλλοθι για την καταστροφή οποιουδήποτε υπολείμματος ελευθερίας και δικαιωμάτων έχει απομείνει στο Δυτικό κόσμο. 

Ο θαυμασμός απέναντι στην ολοκληρωτική και «κομμουνιστική» Κίνα δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την ελευθεριακή παράδοση και την αταξική κοινωνία που δήθεν ονειρεύονται οι ψευτοεπαναστάτες που διαρκώς ζητάνε περισσότερα κατασταλτικά μέτρα, από τη χρήση μασκών ως τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Με την σιωπή τους είτε εκούσια είτε ακούσια βάζουν το χεράκι  τους για τη δημιουργία μίας κοινωνίας όπου όλη η κοινωνική ζωή θα αυτορυθμίζεται μέσα από ένα απρόσωπο και άκρως καταπιεστικό σύστημα κοινωνικής πίστωσης. 

Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου πλέον αν η αποδοχή του παγκόσμιου αφηγήματος της υγειονομικής κρίσης, η οποία έχει μετατραπεί σε μια διαρκή κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, είναι συνέπεια ψυχαναγκαστικής ηλιθιότητας ή αν από πίσω της βρίσκονται άλλοι υπόγειοι μηχανισμοί και αλισβερίσια με την εξουσία. Δεν θα μπούμε στον κόπο να αποδεικνύουμε τα αυτονόητα στον κάθε φοβισμένο μικροαστό, όποια ιδεολογική προβιά κι αν φοράει.

Οι δικαιολογίες κάπου στερεύουν. Το γεγονός ότι η προπαγάνδα και η λογοκρισία είναι συνεχείς δεν μπορούν πλέον να αποτελούν άλλοθι για δήθεν παραστρατημένους συντρόφους. Η κακότητα, η λάσπη οι τραμπουκισμοί και το ρατσιστικό παραλήρημα ενάντια σε αυτούς που παραμένουν σκεπτικιστές απέναντι στον Π.Ο.Υ. και στον κάθε εξουσιαστή, δεν μπορούν να βρουν άλλοθι στην άγνοια και στη δύναμη της προπαγάνδας. 

Όταν εξόφθαλμα γεγονότα όπως η αποτυχία των καραντινών, της χρήσης μάσκας κλπ δεν λαμβάνονται υπόψη, όταν τα ψέματα του κάθε Μπουρλά, Φάουτσι και Γεροτζιάφα για δήθεν προστασία από τον ιό και το περίφημο τεχνητό τοίχος ανοσίας μετατρέπονται μετά από λίγους μήνες στο ότι κάνεις το εμβόλιο όχι για να μην κολλήσεις και μεταδώσεις τον ιό αλλά για να μην κινδυνεύσει η ζωή σου από τον ιό, όταν τα κρούσματα και οι θάνατοι συνεχίζονται, ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτών της Δύσης έχουν εμβολιαστεί, όταν εκατομμύρια παρενέργειες των εμβολίων έχουν οδηγήσει στο θάνατο χιλιάδες συμπολίτες μας, όταν ουσιαστικά απολύονται χιλιάδες υγειονομικοί, όταν συμπολίτες μας διαπομπεύονται από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης ως ψεκασμένοι κι εσύ μικροαστούλη ψευτοεπαναστάτη κάνεις την πάπια, πλέον δεν είσαι θύμα αλλά είσαι Θύτης! 

Εμείς έχουμε πάρει απόφαση να κοιτάξουμε κατάματα το δικέφαλο φίδι του φασισμού του 21ου αιώνα και να το αντιμετωπίσουμε. Δεν είμαστε μια συμμορία τραμπούκων, αλλά απλοί άνθρωποι της διπλανής πόρτας που θέλουν να αντισταθούν στην αδικία και να χτίσουν μια αντιεραρχική κοινωνία δικαιοσύνης ειρήνης και ελευθερίας. Δεν θα ενδώσουμε στον ψευτοεπαναστατικό τσαμπουκά, λες και είμαστε μέλη συμμοριών. Θα αντιμετωπίσουμε τη ψυχολογική και σωματική βία και σας υποσχόμαστε μονάχα ένα πράγμα: «Όσες φορές και αν πέσουμε πάντοτε θα σηκωνόμαστε και σα μύγα θα μπαίνουμε στο ρουθούνι της αρρωστημένης κοινωνίας  σας και του υπεροπτικού υπερεγώ σας!»

Όσο μαύρο και δυσοίωνο και αν φαντάζει το μέλλον, υπάρχουν πολλαπλές νησίδες ελευθερίας, που σαν μικρά Γαλατικά χωριά με πείσμα αντιστέκονται στον καιρό και στο υπάρχον ρεύμα του εξουσιαστικού παραλογισμού  και κρατούν το αδύναμο αλλά λαμπερό φως του καντηλιού της αντίστασης αναμμένο.

Ενάντια σε κάθε ολοκληρωτισμό! 

Contra Dystopia