ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΙ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

Την 11/9/2001 χιλιάδες άνθρωποι είδαν τους δίδυμους πύργους να καταρρέουν δομημένα μετά την πρόσκρουση επ' αυτών αεροπλάνων που χρεώθηκαν σε τρομοκράτες.
Χιλιάδες αυτόπτες μάρτυρες είδαν όμως και 3ο κτίριο να πέφτει, το κτίριο 7, χωρίς καμμια πρόσκρουση αεροπλάνου πάνω του.
Οι αισθήσεις αυτών των ανθρώπων δεν έχουν καμία σημασία, ούτε κι η λογική τους γιατί αντικαταστάθηκε από όσα επέβαλαν οι τίτλοι των ειδήσεων.
Γιατί να εμπιστευτείς τα μάτια σου, όταν υπάρχει η τηλεόραση;
Τότε ακόμα δεν ήταν σε γενική χρήση ο όρος ψεκασμένος συνωμοσιολόγος.
Η πτώση των δίδυμων πύργων χρησιμοποιήθηκε από την κυριαρχία για την κατασκευή του εχθρού της εξ ανατολής τρομοκρατίας των αλλόθρησκων.
Αποτέλεσμά της ήταν η δια παντός μετατροπή των αεροδρομίων σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.
Σήμερα, ένας ιός μαθηματικά αποδεδειγμένα αδιάφορης επικινδυνότητας για τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας μετατράπηκε σε πανδημία για την εφαρμογή του επόμενου πλάνου της κυριαρχίας τύπου σοκ και δέος.
Σήμερα σκέφτονται να εμβολιάσουν και 7χρονα, γιατί όπως γράφουν και "τα νέα" οι θάνατοι ανηλίκων μπορεί να είναι μόνο 2, αλλά δεν είναι και μηδέν...
Ο covid19 κατ' ακριβή αναλογία με την 11/9 αντικατέστησε τις αισθήσεις και τη λογική των υπηκόων με εκτελεστικά διατάγματα δελτίων ειδήσεων.
Ο Μποντιγιάρ, αυτός που αποκαλέστηκε φιλοσοφικός κλόουν, δικαιώνεται περισσότερο από ποτέ.
Το σχέδιό τους: απλό. Η μετατροπή του συνόλου του κοινωνικού σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, κατά τα πρότυπα των αεροδρομίων.
Μερικοί σημερινοί "κλόουν" φιλοδοξούμε να μην τους αφήσουμε να το πετύχουν.