Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ

Σήμερα, Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021, μέλη της Contra Dystopia στήριξαν τον αγώνα ενάντια στην βίαιη επίθεση που έχει εξαπολύσει το κράτος (και) στους εργαζόμενους του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα», απειλώντας τους πως εάν δεν συμμορφωθούν και δεν υποκύψουν σε υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις θα βρεθούν εκτός εργασίας με αναστολές και απολύσεις. 

Φαίνεται πώς για τη σύγχρονη "αστική δημοκρατία'' τους που θα τη ζήλευαν τα πιο ολοκληρωτικά καθεστώτα, δεν υφίστανται Ατομικά Δικαιώματα και Ελευθερίες των πολιτών. Αντιθέτως, το κράτος μας αποκαλύπτει το υποκριτικό και αυταρχικό του πρόσωπο, προσποιούμενο πως δήθεν προασπίζεται τη «δημόσια υγεία», ενώ προχωρά στην εκποίηση όλων των κοινωνικών αγαθών εν μέσω υγειονομικής κρίσης και αξιοποιώντας τα λοκνταουν, απονευρώνοντας κάθε δομή πρωτοβάθμιας υγείας και περίθαλψης. 

Η στρατηγική επιλογή του κράτους να διασπείρει και να εντείνει τον κοινωνικό διχασμό μέσω των «ειδικών» και των εξαγορασμένων «ΜΜΕ» δημιουργώντας δυο στρατόπεδα (εμβολιασμένοι / ανεμβολίαστοι) θα πέσει στο κενό και η απάντηση της κοινωνίας θα είναι ενωτική, δυναμική και αποφασιστική ενάντια στην επιχειρούμενη εγκαθίδρυση του υγειονομικού απαρτχάιντ και τον κοινωνικό εκφασισμό. 

Ο αγώνας των υγειονομικών είναι αγώνας ολόκληρης της κοινωνίας για την προάσπιση των κατακτημένων και κατοχυρωμένων ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων. Ενάντια στην καταπάτηση της Ελευθερίας. Ενάντια στην απαξίωση της Ανθρώπινης υπόστασης και Αξιοπρέπειας. Κόντρα στο Δυστοπικό μέλλον που μας ετοιμάζουν.