ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ NIKH TOY KOMMATOΣ ΤΩΝ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ, ΤΩΝ SMS, ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΙΟΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ:

★Λάβαμε αυτήν την επιστολή και τη δημοσιεύουμε· Όντως, πολύ ενδιαφέροντα όσα μας έστειλε ο σύντροφος. ★
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ NIKH TOY KOMMATOΣ ΤΩΝ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ, ΤΩΝ SMS, ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ
Συνήθως δεν ασχολούμαι με τις εκλογές, δεν ψηφίζω και είμαι οπαδός του συνθήματος «Ίδια είναι τα αφεντικά δεξιά και αριστερά» που φωνάζαμε στους δρόμους της Βικτώριας και της Κυψέλης το Σάββατο 13/5. Τα εκλογικά αποτελέσματα όμως της 21ης Μαΐου οφείλω να πω ότι με εντυπωσίασαν. Και θέλω να πω κάποια πράγματα γύρω απ’ αυτά που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.
Χωρίς αμφιβολία, η κεντροακροδεξιά του Μητσοτάκη σάρωσε τους πάντες και τα πάντα. Μετά από πολύ καιρό βγήκε δεύτερο ακόμα και το δικό μας κόμμα, το κόμμα της εκλογικής απεργίας/αποχής, αφού η προσέλευση του κόσμου στις κάλπες στην κωλοπιλάλα του να ψηφίσει τη ΝΔ ήταν μεγαλύτερη από αυτή του 2019.
Ο υπουργός του εγκλήματος των Τεμπών θριάμβευσε στις Σέρρες, τα Τέμπη ψήφισαν ΝΔ και δεν αποκλείεται να ψήφισαν ΝΔ ακόμα και οι συγγενείς των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος! Σύμφωνα με τα exit poll, οι πρώην ψηφοφόροι του Σύριζα την έκαναν μαζικά προς τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Όλος ο εκλογικός χάρτης της ελλάδας βάφτηκε μπλε. Ο υπουργός ψηφιακής επιτήρησης και οργάνωσης της τηλεκπαίδευσης (λέγε με cisco) Πιερρακάκης, ο υπουργός σφαγιασμού των εργασιακών δικαιωμάτων Χατζηδάκης, η υπουργός της πανεπιστημιακής αστυνομίας, της αξιολόγησης και των λοιπών πειθαρχικών μέτρων Κεραμέως, οι υπουργοί μαζικού εγκλεισμού, προαυλισμού με sms και τήρησης των πιστοποιητικών υγειονομικών φρονημάτων («έλα μωρέ, μια απλή επίδειξη πάσου σου ζητάνε») Χρυσοχοΐδης και Θεοδωρικάκος, οι υπουργοί διάλυσης και ιδιωτικοποίησης του ΕΣΥ Κικίλιας και Πλεύρης, καθώς και το βαρύ πυροβολικό της ακροδεξιάς και των κρατικών υποχρεωτικοτήτων τα προηγούμενα τρία χρόνια Βορίδης και Γεωργιάδης σάρωσαν στις εκλογικές περιφέρειές τους. Οι κατάπτυστοι «ψεκασμένοι» χριστιανοδεξιοί της Νίκης, ο γελωτοποιός Βαρουφάκης (που είχε την ατυχή έμπνευση να εντάξει στους καταλόγους του τους γκαντέμηδες της ΑΡΑΣ) και η άκρα αριστερά (λέμε τώρα «άκρα» και γελάμε) τον ήπιαν.
Οι μόνοι που επιβίωσαν ήταν οι σταλινικοί του ΚΚΕ που είχαν την κουτοπονηριά να συνδυάσουν τον πλήρη σεβασμό στις καραντίνες, τα sms και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό με το συμβολικό σπάσιμο της καραντίνας στην εθνική γιορτή του Πολυτεχνείου και την εναντίωση στην πανεπιστημιακή αστυνομία που θα κατέστρεφε την προπάγανδά τους στα πανεπιστήμια. Έτσι μπόρεσαν να απαλλαχθούν από το κατάπτυστο «θα λογαριαστούμε μετά» και να το χρεώσουν μόνο στους απατεώνες του Σύριζα. Επιβίωσαν επίσης και οι μετριοπαθείς (μετριοπαθείς σε σχέση με τον Χρυσοχοϊδη, τον Γεωργιάδη, τον Πλεύρη και τον Βορίδη) ακροδεξιοί της Ελληνικής Λύσης που επίσης είχε την πονηριά να συνδυάσει την υποστήριξη στην κρατική διαχείριση της πανδημίας με την υποστήριξη των ανεσταλμένων υγειονομικών.
Πώς εξηγούνται όλα αυτά; Η έγκριτη εφημερίδα των αφεντικών Ναυτεμπορική έγραψε στο φύλλο της 22/5 ότι ο λαός «αποφάσισε να ανατρέψει πλήρως το πολιτικό παιχνίδι, να δονήσει το πολιτικό σύστημα, να υπενθυμίσει ότι προτεραιότητά του είναι η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ… Αποφάσισε να απαντήσει ΧΩΡΙΣ ΑΝΟΧΗ [κάποια αντιδραστική φρασεολογία στον α/α χώρο μού θυμίζει αυτό] κατά των συμμαχιών, των μειοψηφιών [κουφάλες “ψεκασμένοι” λαϊκιστές τελειώσατε!] και των ειδικών σκοπών».
Άδικο έχουν; Δεν νομίζω ότι μιλώντας για «λαό» αναφέρονται μόνο στη νέα μεσαία τάξη που εκμεταλλεύτηκε την αναδιανομή εισοδήματος κατά τη διάρκεια των μνημονίων και διαμορφώθηκε χρόνια τώρα γύρω από τη βιομηχανία του τουρισμού (που, ας το θυμηθούμε, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής λειτουργίας της το κράτος τής έκλεινε το μάτι ότι δεν υπάρχει πανδημία). Θεωρώ ότι μιλάνε και για τον εργαζόμενο λαό που είναι πλήρως ικανοποιημένος από την αφειδώλευτη οικονομική συμπαράσταση που του έδειξε το κράτος στον πόλεμο κατά του «αόρατου εχθρού» (επιδόματα εγκλεισμού των 500 ευρώ, απεριόριστη παροχή τζάμπα εμβολίων, καλάθι της νοικοκυράς κλπ). Γιατί να προτιμήσεις τον Γεροτζιάφα, τον Τσίπρα, τον Παπανικολάου, τον Βαρουφάκη και δεν θυμάμαι και γω ποια άλλα τσιράκια έκαναν πλάτες στον Μητσοτάκη, όταν μπορείς να ψηφίσεις τους ορίτζιναλ και δοκιμασμένους διαχειριστές του καρτέλ προστασίας του λαού;
Το κράτος σώζει τον λαό - άντε να πούμε ότι αυτοπειθαρχώντας κι «ο λαός σώζει τον λαό», με τη βοήθεια του κράτους όμως.
Θ.Β.