ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΩΝ ΣΤΙΣ ΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

ΜΑΣ ΕΣΤΑΛΗ:

Συνεχίζουμε τη συγκέντρωση χρημάτων για τη στήριξη των σεισμοπαθών στις Κουρδικές περιοχές.
Ήδη έχουν αποσταλεί 1635 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό της Κουρδικής Ερυθράς Ημισελήνου.

Για τη στήριξη των σεισμοπαθών στο Βόρειο Κουρδιστάν (κουρδικές περιοχές στην Τουρκία) και στη Ροζάβα (Βόρεια Συρία) μπορείτε να καταθέτετε χρήματα στο λογαριασμό που βλέπετε παρακάτω στο μπάνερ. Είναι σε γερμανική τράπεζα. Το λογαριασμό έχει δώσει η Κουρδική Ερυθρά Ημισέληνος (αντίστοιχο του Ερυθρού Σταυρού), με βάση την έκκληση που έκανε.

Μπορείτε πιο εύκολα (και για να αποφύγετε την προμήθεια και τα έξοδα που κρατά η γερμανική τράπεζα) να καταθέσετε χρήματα στο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας που χρησιμοποιούμε ως Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους Κούρδους Πρόσφυγες του Λαυρίου.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν σε αυτό τον λογαριασμό σε συνεννόηση με το Πολιτιστικό Δημοκρατικό Κέντρο Κουρδιστάν (Αθήνας) θα περαστούν στο γερμανικό λογαριασμό.

τραπεζικός λογαριασμός της Εθνικής Τράπεζας, για κατάθεση χρημάτων: 720 / 648866 - 81
IBAN: GR1001107200000072064886681 

Ως Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους Κούρδους πρόσφυγες του Λαυρίου δεν έχουμε τη δυνατότητα να οργανώσουμε την αποστολή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στις περιοχές που επλήγησαν, γι' αυτό κάνουμε έκκληση για συγκέντρωση χρημάτων που θα διοχετευτούν στην Κουρδική Ερυθρά Ημισέληνο.

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους Κούρδους Πρόσφυγες του Λαυρίου

εδώ ο λογαριασμός στη γερμανική τράπεζα