LES MISERABLES 160 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 16χρονος Ρομά, Κώστας Φραγκούλης, που πυροβόλησαν οι μπάτσοι για 20 ευρώ απλήρωτη βενζίνη.
 
Γιατί  στη νέα ελληνική «δημοκρατία» αν δεν πληρώσεις 20 ευρώ τρως σφαίρα στο κεφάλι, ειδικά αν είσαι τσιγγάνος. Αν δεν πληρώσεις 20.000 ευρώ σου παίρνουν το σπίτι. Αν δεν πληρώσεις 20.000.000 ευρώ είσαι μεγάλος επενδυτής. Κι αν δεν πληρώσεις 200.000.000 ευρώ είσαι εθνικός ευεργέτης και κόμμα εξουσίας.

Μια μέρα πριν την πορεία Γρηγορόπουλου το κράτος δολοφόνος πραγματώνει την ουσία του και χτυπά ακόμα έναν από εμάς, έναν εργάτη και Ρομά, κάποιον δηλαδή που δεν έχει καταστεί αντικείμενο της εγκεκριμένης από το κράτος «συμπερίληψης» και για τον οποίο κανείς δεν θα νοιαστεί, εκτός από εμάς.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, αφού και πέρσι, την 22.10.2021, οι κρατικοί υπάλληλοι-μπάτσοι δολοφόνησαν στο Πέραμα τον 18χρονο Ρομά, Νίκο Σαμπάνη, ενώ αμέσως μετά οι κρατικοί υπάλληλοι-media έριξαν έναν τόνο λάσπη πάνω στο πτώμα του.

Οι δολοφονικές αυτές πρακτικές έρχονται μάλιστα να επιβραβευτούν από τον μονάρχη του Ελλαδιστάν, καθώς ανακοίνωσε έκτακτο Χριστουγεννιάτικο, προεκλογικό επίδομα 600 ευρώ για μπάτσους και λιμενόμπατσους.

Την ίδια ώρα, οι υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας παραμένουν σε αναστολή, καθώς το κράτος παρανομεί στρουθοκαμηλίζοντας για την απόφαση του ΣτΕ που δέχτηκε ως αντισυνταγματική την παράταση του καθεστώτος αναστολής τους, ενώ το σίχαμα που καλείται υπουργός υγείας τολμά και μιλά για επιστροφή των υγειονομικών υπό τον όρο της διασφάλισης της «δημόσιας υγείας», μιας υγείας που το ίδιο νεοφιλελέδικο κράτος κατακρεούργησε και τώρα ιδιωτικοποιεί, καθιστώντας την πρόσβαση στο Ε.Σ.Υ. προνόμιο των λίγων.

Μέσα σε όλα αυτά μερικοί ηλίθιοι, οι νεκροζώντανοι του «θα λογαριαστούμε μετά», εξακολουθούν ακόμα να δέχονται αμάσητα τα αφηγήματα του κράτους και να απευθύνονται σε αυτό ζητώντας επιδόματα, passes, φτηνό ρεύμα, μισθούς, συντάξεις και δε συμμαζεύεται, ενώ το κράτος μας δολοφονεί, είτε πρόκειται για νεαρούς στα Εξάρχεια, είτε για εργάτες Ρομά, είτε για μαθητή από έκρηξη σε δημοτικό σχολείο. Δεν νοιάζονται για την υγεία μας, αλλά για το θάνατό μας.

Καμία συνδιαλλαγή με ένα κράτος βουτηγμένο ως το λαιμό στα σκατά.

Καμία συνδιαλλαγή με τα αριστερά και δεξιά τσιράκια του.

Ζήτω οι Γρηγορόπουλοι του αύριο. Ζήτω οι απείθαρχοι προλετάριοι. Ζήτω η εξέγερση!

CONTRA DYSTOPIA