Ανακοίνωση του ΜΑΖΙ για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση

ΕΛΕΩ ΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΣ

Η κυβέρνηση με το άνοιγμα των σχολείων επιβάλλει το ίδιο ρατσιστικό μέτρο διαχωρισμού των πολιτών που επέβαλε και την προηγούμενη χρονιά, δηλαδή  απαιτεί συνεχή ράπιντ τεστ από τους μη εμβολιασμένους ή μερικώς εμβολιασμένους  συναδέλφους για να μπορούν να προσέρχονται στην εργασία τους. Για την προηγούμενη χρονιά θα μπορούσε ίσως η κυβέρνηση να επικαλεστεί ότι δεν γνώριζε αρκετά για την αναποτελεσματικότητα του εμβολίου, οι μελέτες και οι έρευνες που το αποδεικνύουν ίσως να "παράπεσαν" ή να "άργησαν" να φθάσουν σ' αυτήν. Επειδή σήμερα κανένα ελαφρυντικό δεν υπάρχει για τη συνέχιση της ίδιας απάνθρωπης πολιτικής, η εμμονή της κυβέρνησης σε αυτήν κάνει ακόμα και τον πιο ανυποψίαστο πολίτη να συνειδητοποιήσει με απόλυτη σιγουριά ότι:

1) Η κυβέρνηση λειτουργεί ως ντίλερ των φαρμακοβιομηχανιών, προσπαθώντας με εκβιασμούς να προωθήσει το εμπόρευμα, παρ' όλο που όσα γι'αυτό το εμπόρευμα υποσχόταν δεν επαληθεύτηκαν.

2) Ο διαχωρισμός των πολιτών είναι ένας πάγιος σκοπός της κυβέρνησης, ανεξαρτήτως ιών και υγειονομικής κατάστασης. Ο διχασμός των πολιτών είναι βασικό μέλημά της, ώστε να περνούν εύκολα όλα τα αντιλαϊκά και αντιανθρώπινα μέτρα της.

3) Διαχωρισμός σημαίνει δαιμονοποίηση.  Χαρακτηρίζει κάποιους ως απόβλητους, διαμορφώνει γενικά συστήματα έλεγχου και αποκλεισμού τους και έτσι ελέγχει τους πάντες όλο και περισσότερο. Έτσι προχωρά η ψηφιοποίηση του ατόμου και η υποβάθμιση του σε άβουλο ον. Ο πολίτης γίνεται "πράγμα" που οφείλει να συμμορφώνεται και να ελέγχεται από αυτούς οι οποίοι στη δημοκρατία οφείλουν να συμμορφώνονται και να ελέγχονται από αυτόν.

4) Οι κυβερνώντες, με τις συνεχείς παραβιάσεις του Συντάγματος, νομοθετούν "κατά παρέκκλιση κάθε γενικής ή ειδικής διατάξεως"και συμπεριφέρονται ως "ακαταδίωκτοι", καταργώντας νόμους, δικαιώματα, δημοκρατία. Δεν κυβερνούν ως αντιπρόσωποι του λαού αλλά ως "ελέω ιού  βασιλείς".

5) Η συνέχιση της εγκληματικής τακτικής τής δαιμονοποίησης των μη εμβολιασμένων είναι η δικαιολογία της κυβέρνησης στο γιατί δεν αποκαθίσταται  η νομιμότητα στο θέμα των σε αναστολή εργαζομένων και ειδικότερα των σε αναστολή υγειονομικών. Η κυβέρνηση έχει ολοφάνερα σκοπό τη φυσική εξόντωση όσων δε συναίνεσαν στους εκβιασμούς της, με το να μην επανέλθουν στην εργασία τους.

6) Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα συνεχίζεται επ' άπειρον, θα ανανεώνεται, θα εμπλουτίζεται και θα "τελειοποιείται" ώστε να μη μείνει ούτε ίχνος ατομικού και κοινωνικού δικαιώματος, ούτε ίχνος πολιτικής, θρησκευτικής και ιδεολογικής ελευθερίας, ούτε ίχνος πραγματικής ενημέρωσης για τα πραγματικά γεγονότα. Ο πολίτης μπορεί να είναι σίγουρος πως οποιοδήποτε τυχαίο ή λιγότερο τυχαίο γεγονός, θα χρησιμοποιείται από την κυβέρνηση για τη χειροτέρευση της θέσης του.

7) Η κυβέρνηση έχει τη δική της αποστολή που συνίσταται στο να παίζει το ρόλο "λαγού" ή του "καλού παιδιού" σε σχέση με τις εντολές που εκτελεί. Η φράση "δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος" είναι μια κομψή διατύπωση του "έχει τους πολίτες γραμμένους στα παλιά της τα παπούτσια". Κι αυτό γιατί δε λογοδοτεί στο λαό ο οποίος της ανέθεσε  συγκεκριμένα καθήκοντα εκλέγοντάς την, αλλά λογοδοτεί σε άλλα κέντρα εξουσίας.

Η κυβέρνηση φαίνεται ότι έχει προ πολλού πάρει τις αποφάσεις της για το ποια θα είναι η πολιτική της και μένει σταθερά προσηλωμένη σε αυτές. Πρέπει να ξέρει όμως ότι και εμείς είμαστε και θα παραμείνουμε σταθερά αφοσιωμένοι στην υπεράσπιση της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων του πολίτη. Δεν θα επιτρέψουμε τη συνέχιση της κατάστασης μόνιμης έκτακτης ανάγκης. Οι δυνάμεις της δημοκρατίας και του λαού μας είναι πολύ περισσότερες από όσες τα επιτελεία των κυβερνώντων έχουν υπολογίσει. Η δημοκρατία και ο λαός μας θα αντιμετωπίσουν και αυτή την απειλή και θα βγουν και πάλι νικητές. 

Κίνηση εκπαιδευτικών ΜΑΖΙ, 25/9/2022