Επιστολή - Άθλια επίθεση σε βάρος του Φώτη Τερζάκη, μέσω προβοκατόρικης σελίδας στο facebook

Άθλια επίθεση σε βάρος του Φώτη Τερζάκη, μέσω προβοκατόρικης σελίδας στο facebook

Στις αρχές του καλοκαιριού ανέβηκε στο facebook μια προβοκατόρικη σελίδα με χιουμοριστικό και τρολ στυλάκι, που τιτλοφορούνταν «ο Φώτης ο Τερζάκης».
Πρόκειται για ένα εμετικό κατασκεύασμα, που δουλεύει στην κατεύθυνση λιντσαρίσματος του Φώτη Τερζάκη με αφορμή τις απόψεις/θέσεις του για την πανδημία, τα εμβόλια, τις υποχρεωτικότητες, τις κρατικές πολιτικές γύρω από όλα αυτά τα ζητήματα.
Οι δημιουργοί αυτής της γελοιότητας τρόμαξαν και οι ίδιοι με την τόση αθλιότητά τους, κι έτσι λίγες ημέρες μετά τη δημιουργία της σελίδας τη μετονόμασαν σε «ο Φώτης ο Τεζάκης». Πίστεψαν άραγε πως η αθλιότητά τους μειώνεται έστω και στο ελάχιστο με αυτή τη μετονομασία; Μάλλον γίνεται μεγαλύτερη, από τη στιγμή που συνεχίζουν να αναρτούν τις σαχλαμαρίτσες τους, να αναρτούν φωτογραφίες του Φώτη Τερζάκη, κ.ο.κ.

Η ανήθικη «πολεμική» της προβοκατόρικης σελίδας δεν αφορά τις απόψεις του Φώτη Τερζάκη, οι οποίες είναι δημόσιες και πολύ σαφείς, και όποιος θέλει/μπορεί, έχει τη δυνατότητα να τις αντικρούσει δημόσια και με ανάλογη σαφήνεια. Η «πολεμική» τους είναι χτυπήματα κάτω από τη μέση και μια προσπάθεια «δολοφονίας χαρακτήρα» με αντικείμενο τη συμμετοχή του Φώτη Τερζάκη στην Διεπιστημονική Ένωση Υπεράσπισης της Δημοκρατίας και της Βιοηθικής αλλά και τις δημόσιες ομιλίες του.

Αυτό που υποβάλλεται μέσ’ από τη σελίδα είναι ότι ο Φώτης ο Τερζάκης καμία σχέση δεν έχει πια με τον αναρχικό/ελευθεριακό χώρο, είναι πλέον ένας συνεργαζόμενος με ακροδεξιούς και φασίστες, είναι σε τελική ανάλυση και ο ίδιος ακροδεξιός και φασίστας. Άρα... λιθοβολισμός στον Φώτη Τερζάκη, κλείστε τα αυτιά στις απόψεις του, ντου για διάλυση των δημόσιων εκδηλώσεων που μιλάει (όπως π.χ. έγινε με την εισβολή «κουκουλοφόρων» στη βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου του στις 27/2/2022 στο χώρο του Αυτοδιαχειριζόμενου Κυλικείου Νομικής) και, γιατί όχι, αν τον στριμώξουν κάποιοι θερμοκέφαλοι στα Εξάρχεια και του ρίξουν λίγες ψιλές... ε, και τι έγινε! ένας ακόμη φασίστας θα τις φάει από κάποια συντρόφια που παίρνουν το δίκαιο στα χέρια τους.

Αλήθεια, για τους κατασκευαστές αυτής της αθλιότητας ο κατήφορος έχει πάτο; Μένει σε αυτούς να το αποδείξουν. Εδώ και μήνες κρατούν αναρτημένη την προβοκατόρικη εμετική τους σελίδα στο facebook, παρά τις αντιδράσεις και τις προτροπές να την κατεβάσουν.

Μήπως όλα αυτά δείχνουν και τη γύμνια των απόψεων τους; Ιστορικά έχει μάλλον αποδειχθεί. Όποιος δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί πολιτικά χρησιμοποιεί τέτοιες μεθόδους.

Οι απόψεις του Φώτη Τερζάκη είναι γνωστές μέσ’ από δεκάδες κείμενα, άρθρα, ομιλίες, συνεντεύξεις, βιβλία. Ασχέτως του αν κάποιος ταυτίζεται ή όχι με αυτές τις απόψεις, ασχέτως του αν συμφωνεί ή διαφωνεί επιμέρους ή ολοκληρωτικά, είναι πολιτικές απόψεις που χρήζουν προσοχής, προβληματισμού, αντίλογου. Οι απόψεις των κρυόκωλων τρολ ποιες είναι;

Όσοι/ες δείχνουν ανοχή στις επιλογές τέτοιων άθλιων προβοκατόρων (ο χαρακτηρισμός «προβοκάτορες» με την κυριολεκτική του έννοια και όχι με την αστυνομικο-πρακτορική), ας ξανασκεφτούν τη στάση τους. Αίσχη του είδους αυτού δεν προάγουν την πολιτική συζήτηση και την πολιτική αντιπαράθεση. Δεν έχουν καμία σχέση με ταξικό αγώνα και με ταξική αντεπίθεση (είναι τοξικός αγώνας και τοξική αντεπίθεση). Δεν ανήκουν, δεν πρέπει να ανήκουν, δεν μπορούν να ανήκουν αυτές οι συμπεριφορές στην κουλτούρα και τον πολιτισμό του κοινωνικού ανταγωνιστικού κινήματος.

Όλοι/ες πρέπει να διατρανώσουμε τη δυσφορία μας/διαφωνία μας/καταγγελία μας για τη βλακώδη και προσβλητική facebookική σελίδα.

Δείτε εδώ μερικές από τις αναρτήσεις/σαχλαμαρίτσες της σελίδας, ενδεικτικές μάλλον της πολιτικής «αντιπαράθεσης» που ξέρουν/μπορούν να κάνουν αυτοί προς απόψεις διαφορετικές από τις δικές τους.
Τα παρακάτω σχόλια είναι —υποτίθεται— σχόλια που κάνει «ο Φώτης ο Τε(ρ)ζάκης»... σύμφωνα με τους εξυπνακισμούς των τρολ της σελίδας.
(Η ορθογραφία είναι των αναρτήσεων)

Είχα έναν φίλο Θεσσαλονικιό που έκανε το Εμβόλιο και έπαθε φούιτ.

Από μικρός θυμάμαι ότι οι ενέσες είναι απάτη. Πάντα μου έλεγαν δεν είναι τίποτα ένα τσίμπημα σαν κουνούπι είναι αλλά τελικά έτσουζε περισσότερο.

Δεν είναι ερκοντίσιον. Είναι Πλατφόρμες μικρο-Κλιματικής Τροποποίησης. Το 80% των εγκύων που χρησιμοποιεί ερκοντίσον πεθαίνει αιφνιδίως (στα καλά καθούμενα).

Είναι γνωστο τοις πάσι ότι τα πλούσια έθνη βρίσκονται κάτω από το ζυγό του υγειονομικού απαρτχάιντ ενώ τα φτωχά έθνη ζούνε ελεύθερα χωρίς μπόλι. Λογικό μου φαίνεται σαν επιχείρημα.

Έχετε παρατηρήσει ότι συμπολίτες μας άνω των 45 που έχουν κάνει το εμβόλιο, όταν θέλουν να διαβάσουν κάτι αναγκάζονται το απομακρύνουν σε μια συγκεκριμένη απόσταση από τα μάτια τους;

Ένας φίλος μου πέθανε επειδή σταμάτησε σε κόκκινο φανάρι (γνωστό σχέδιο κοινωνικής πειθάρχισης ο κοκ, μην επαναλαμβάνω τα αυτονόητα).

Τα τσιράκια της Νέας Τάξης και τα βοθροκάναλα της διαπλοκής κρύβουν από τον ελληνισμό πως εξαιτίας του παγκόσμιου μαζικού εμβολιασμού η γη πάλιωσε και άρχισε να χαλάει. Μοναδική λύση για να σωθεί η ανθρωπότητα από τον ιατρικό τεχνοφασισμό είναι ο συλλογικός παγκόσμιος διαλογισμός, προκειμένου η γη να αρχίσει να περιστρέφεται ανάποδα, ώστε να ανανεωθεί.

Στο βιβλίο μου “Ο τεμαχισμός του μη υλικού: το πρόβλημα της ύπαρξης και της υπόστασης”, το οποίο συνέγραψα με το ψευδώνυμο Maricone Oublie, έρχομαι σε αντίθεση με τον αναγεννησιακό μετανεωτερικό νεοπλατωνισμό, που “λύνει” το γνωσιολογικό ζήτημα πρεσβεύοντας ότι οι ιδέες πέφτουν κάθετα, όπως οι σταγόνες της βροχής, στα κεφάλια των ανθρώπων. Κάποια τσιράκια της Νέας Τάξης μάλιστα θέλουν να επιβάλουν στις χαμηλότερες κοινωνικές τάξεις να φορούν καπέλα - φίμωτρα, προστατεύοντας, κατά πως νομίζουν, την κοινωνική ευταξία από ανατρεπτικές ιδέες! Για εμένα οι ιδέες πλανώνται, αιωρούνται και στροβιλίζονται ωσότου βρουν το κατάλληλο δοχείο-νου, για την εισχώρησή τους. Πολλές φορές όμως, όπως στην περίπτωση του φίλου μου του Καζάκη, γίνονται λάθη και οι σωστές ιδέες μπαίνουν σε λάθος μυαλά.

Βρέχει ξαφνικά. Κάποιοι δικαιωματιστές, υβρίδια της νεοταξίτικης παγκοσμιοποίησης, θα προσπαθήσουν να μας πείσουν για δήθεν κλιματική αλλαγή. Η αλήθεια είναι όμως ότι ο καιρός έκανε το εμβόλιο και αυτές είναι οι παρενέργειες στο συκώτι του.

Είχα ένα φίλο που έκανε το μπόλι και πέθανε ξαφνικά σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ακόμα ένας "τυχαίος ξαφνικός θάνατος". Δεν είναι τυχαίο πως μετά την έναρξη του πειραματικού μαζικού εμβολιασμού τα τροχαία αυξήθηκαν κατά 65,2 % και οι νεκροί κατά 46,7% (όλα τα αδιάσειστα στοιχεία εδώ:
https://www.statistics.gr/.../e26ce953-1ef7-3a94-f7fe...
Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα της contra dystopia το μπόλι περιέχει ένα ένζυμο που προκαλεί αχρωματοψία, μείωση συγκέντρωσης και αποπροσανατολισμό των οδηγών. Αλλά κανένας ΝΑΤΟϊκός γιατρός τσιράκι της Νέας Τάξης δεν τα λέει αυτά...

Είμαι πολύ περήφανος που μαζί με τον συνέλληνα τον Αρτέμη τον Σώρρα συμβάλαμε στο να καταργηθούν οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ αριστεράς και δεξιάς. Και αν είπατε καμιά κουβέντα παραπάνω στον εμφύλιο «νερό και αλάτι» να γίνει, σαν φάρμακο της ομοιοπαθητικής που είναι τίμια βιομηχανία, ως γνωστόν.

Είχα μια θεια, τη Θεοπούλα. Όταν ήμανα πιτσιρικάς κάθε φορά που μ' έβλεπε με μπλουζάκι του Τσε μου έλεγε: "μην ακούς τους γιατρούς δεν ξέρουν αυτοί. Πάμε να σε ξεματιάσω". Ά, ρε θεια Θεοπούλα, κι εγώ που νόμιζα πως ήσουν θρησκόληπτη και προληπτική ενώ στην πραγματικότητα έκανες έμπρακτη κριτική στην ιατρική ως γρανάζι των βιοπολιτικών μηχανών του σύγχρονου τεχνοφασισμού...

Δεν υπάρχουν νεκροί από την λεγόμενη "πανδημία". Οι υποτιθέμενοι νεκροί είναι σαν την νεκρά θάλασσα η οποία παρεμπιπτόντως δεν είναι καν θάλασσα. Τους λένε νεκρούς επειδή απλώς έχουν περισσότερο αλάτι.

Διάβασα σε ένα άρθρο στο Βήμα ότι αυξάνονται ραγδαία οι θάνατοι από Ξαφνικίτιδα σε νέους και αθλητές. 2000 αθλητές το χρόνο πεθαίνουν "ξαφνικά". Μόνο φέτο στην Ελλάδα μέσα σε λίγους μήνες τρεις ποδοσφαιριστές έχασαν τη ζωή τους ξαφνικά! Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα της Contra Dystopia και του Ντόναλντ Τραμπ οι θάνατοι αυτοί προέρχονται από το πειραματικό μουφοεμβόλιο του covid. Βεβαίως, μετά πρόσεξα πως το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε στις 17 Απριλίου του 2005, αλλά αυτό δεν με προβληματίζει. Όπως είναι γνωστό το μπόλι έχει τη δυνατότητα να διαρρηγνύει το χωροχρονικό συνεχές μέσω μια αντίχριστης ακίδας και να προκαλεί θανάτους αναδρομικά στο παρελθόν. Αλλά για τις ξαφνικίτιδες δεν λέτε τίποτα πρεζάκια του ιατροτεχνολογικού ορθολογοντετερμινοφασισμού!!

Τέλος....
Αυτό είναι το blog της Διεπιστημονικής Ένωσης Υπεράσπισης της Δημοκρατίας και της Βιοηθικής. Ο καθένας / καθεμία μπορεί μέσα από τα κείμενά της και τις αναρτήσεις στο blog να δει τις απόψεις της και τις απόψεις του Φώτη Τερζάκη και να διαμορφώσει άποψη κατ' ιδίαν, και όχι μέσω της παραμόρφωσης των απόψεων αυτών, της "σκανδαλοθηρίας", του τρολαρίσματος".
https://dimobio.gr/?p=1419#more-1419