Για τη χυδαιότητα Βασιλακόπουλου

Μια ιστορία ιατρικού πατερναλισμού, σεξισμού και άρρηκτου δεσμού με φαρμακευτικές εταιρίες.

Αυτό το απόβρασμα Ιατρικής ηθικής, αυτό τον πνευμονολόγο – λοιμωξιολόγο, αυτό τον πτυχιούχο οσφυοκαμψία της δεξιάς,  που δεν έχει αφήσει ασθενή για ασθενή αχλεύαστο, αυτή την τηλεπερσόνα της Αννίτας Πάνια και μετέπειτα των δελτίων τρομοειδήσεων και τρομοϋστερίας, που μας κουνάει με μπόλικο πατερναλισμό υποτιμητικά το δάκτυλο στα ξεπουλημένα ΜΜΕ του καθεστώτος δύο χρόνια τώρα, βιάστηκε να ξεπλύνει το σάπιο μιντιακό σύστημα του Σαββατοκύριακου.

Η ξεφτίλα της ιατρικής επιστήμης της χώρας μας πήγε μαζί με άλλους 25 παρόμοιου σιναφιού σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα, προσκαλεσμένοι σε γεύμα, εννοείται πληρωμένο από την εταιρεία Glaxo Smith Kline. Άλλωστε η «ουδετερότητα» της ιατρικής επιστήμης με την «ουδετερότητα» των κερδών των ιατροφαρμακευτικών λόμπι είναι μια ιστορία στον καπιταλισμό γεμάτη από μπόλικα κέρδη, μίζες, ταξίδια πληρωμένα, τραπεζώματα και ανταλλάγματα. 

Το σκάνδαλο με τη Νοβάρτις μέχρι και σήμερα δεν αποτελεί μια εξαίρεση, αλλά τη νόρμα. Τον κανόνα εκείνο που θέλει τους περισσότερους ιατρούς να επιβιώνουν σε ακαδημαϊκό και κλινικό επίπεδο εξέλιξης κυρίως μέσα από τους δεσμούς τους με την big pharma.  

Στην Καλαμπάκα, λοιπόν, με επικεφαλής τον τηλεϊατρό νεοναζί Βασιλακόπουλο παίχτηκε η άλλη πράξη του ιατρικού πατερναλισμού που δήθεν νοιάζεται και φροντίζει να μας μπουκώνει καθημερινά με διαχωρισμούς, αποκλεισμούς, απαρτχάιντ και υγιεινισμό για να αντιμετωπιστεί μια ιογενής λοίμωξη. Εκεί παίχτηκε το έργο της ιατρικής αλαζονείας,  έπαρσης και ματσίλας.  

Η φαρμακευτική εταιρεία με τηλεφώνημα που προηγήθηκε στον επιχειρηματία του εστιατορίου, ζήτησε να μη γίνει έλεγχος πιστοποιητικών στους 25 εκλεκτούς ιατρούς, μιας και είναι όλοι εμβολιασμένοι. Οι γιατροί, λοιπόν, δεν ελέγχθηκαν όπως όλοι οι άλλοι κοινοί θνητοί. Αφού έφαγαν και ήπιαν, διαμαρτυρήθηκαν γιατί δεν τους έλεγξαν τα πιστοποιητικά και γιατί δεν ελέγχουν και όλους τους άλλους αφού μόνο σκαναρισμένος και «covid free»  μπορείς πλέον να συνευρεθείς με την covid αρία φυλή  στα νεοναζί «αμιγεί» καταστήματα εστίασης. 

Εκεί με την έπαρση που διακατέχει κάποιον που είναι υγειονομικός και μπάτσος ταυτόχρονα,  δημιουργήθηκε ένταση με την κόρη του ιδιοκτήτη, η οποία σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για την απρεπή συμπεριφορά του Βασιλακόπουλου, και απείλησε με καταγγελία. 

Εκείνη τη στιγμή ο ιατρικός πατερναλισμός που φροντίζει κάθε μέρα να μας πρήζει για τον εμβολιασμό και για το «καλό μας» απέναντι στον «θανατηφόρο» ιό πήγε για ύπνο και μετατράπηκε σε αυτό που είναι επί της ουσίας: σε σεξισμό και ματσίλα, απαντώντας «θα μου κλάσεις τ αρχίδια». 

Και βέβαια ο επιχειρηματίας και πατέρας της εργαζόμενης κοπέλας διαμαρτυρήθηκε και ζήτησε το λόγο από το ρεμάλι αυτό, διώχνοντας τον από το χώρο. Και κάπως έτσι στην Καλαμπάκα διασταυρώθηκε κάτω από τα Μετέωρα η «ουδέτερη» ιατρική επιστήμη που τραπεζώνεται από μια από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες που εμπλέκεται με την παραγωγή νέων εμβολίων του κοβιντ και ο ιατρικός πατερναλισμός, όψη του οποίου είναι η χυδαία ματσίλα και ο σεξισμός, με μπόλικη υγειονομική αστυνόμευση των ζωών μας.

Το γεγονός ότι από θύτης μετατράπηκε στα κανάλια σε θύμα με σημαία να τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα μόνο οργή μας προκαλεί και καθόλου έκπληξη αφού πάγια και αγαπημένη τακτική των μέσων εξαπάτησης είναι η διαστρέβλωση. 

Όσο για τον  ΙΣΑ, ο οποίος με αντανακλαστικά ελατηρίου αντέδρασε, ότι  και να πούμε θα βρομίσουμε το στόμα μας. Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, που δεν έχει πάρει θέση για καμιά κοινωνική αδικία, που υποστηρίζει το υγειονομικό απαρτχάιντ, που σιωπά στις αλλεπάλληλες, σοβαρές, ισόβιες και συχνά θανατηφόρες παρενέργειες των εμβολιασμών, που δεν διαμαρτύρεται για την ελλειπή συμπλήρωση κίτρινης κάρτας για τα νέα εμβόλια, που φιμώνει εκβιάζοντας με αφαίρεση άδειας αξιόλογους γιατρούς, οι οποίοι προσπαθούν να πουν την αλήθεια για την ίωση covid-19, που επέτρεψε τις αναστολές εργασίας για χιλιάδες μέλη του, αυτός ο φορέας λοιπόν, που δεν δικαιούται να λέγεται ΙΣΑ, αλλά κυβερνητικό παράρτημα, έβγαλε χθες ανακοίνωση της ντροπής καταδικάζοντας «την επίθεση στον Βασιλακόπουλο» και μάλιστα την  έστειλε και σε όλα τα μέλη του.

Η κοινωνική οργή θα σας πνίξει σε ταβέρνες, δρόμους, νοσοκομεία, θέατρα, ΠΑΝΤΟΥ και το θέατρο του ψηφιοποιημένου παραλόγου θα γίνει πολύ σύντομα μια επιθεώρηση καλοκαιρινής νυκτός που δεν θα μας αγγίζει πια.