ΣΩΠΑ, ΜΗ ΜΙΛΑΣ...ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ

ΣΩΠΑ, ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ… ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ. Τι μας είπαν και τι ΔΕΝ μας είπαν από τον Ιανουάριο του 2020 μέχρι σήμερα.

-Δεν πρέπει να ανησυχούμε μας είπαν οι «ειδικοί».
-Ύστερα να ανησυχούμε πολύ, μας είπαν οι ίδιοι «ειδικοί».
-«Μην φοράτε μάσκες και γάντια είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ. Μα βλαμμένοι είσαστε; Τι είναι ο ιός ελικόπτερο να πέσει επάνω σας; Μόνο οι γιατροί φοράνε μάσκες και κάτω από ειδικές συνθήκες.»

- «Ο Ιός μπορεί να είναι παντού. Πάνω στις συσκευασίες, στα ραπανάκια, στα πόμολα, στις καρέκλες, πάνω στην μύτη σας. ΑΠΟΛΥΜΑΝΘΕΙΤΕ, Πασαλειφθείτε με αντισηπτικά, Ραντίστε τα πάντα, Αγοράστε κωλόχαρτα, Αγοράστε κι άλλα αντισηπτικά. Κάντε ουρές στα Super Market. Πλακωθείτε ποιος θα πάρει τα περισσότερα κωλόχαρτα και Πλυθείτε. Πλυθείτε ρε τι σας ζητάμε; Ρε Μπίχλιδες δεν βλέπετε τον Σπύρο τι ωραία που πλένεται.»

- «Ο Ιός δεν είναι κατασκευασμένος σε εργαστήριο μην είσαστε μακάκες. Αυτά είναι ψεκασμένες θεωρίες. Τα ELLINIKA HOAXES θα φροντίσουν να σας το αποδείξουν, απαγορεύοντας σας κάθε δημοσίευση που λέει το αντίθετο».

-«Τώρα φοβηθείτε, φοβηθείτε κι άλλο. Ο φόβος θα σας κρατήσει ασφαλείς. «Τι;» δεν φοβόσαστε αρκετά; Θα φροντίσουμε εμείς γι’αυτό, τόσα λεφτά δώσαμε στα κανάλια και τα sites. Κάθε μέρα θα σας λέμε πόσοι πέθαναν, θα σας δείχνουμε φέρετρα, θα παίρνουμε συνεντεύξεις από τις εντατικές ακόμα και από πεθαμένους αν χρειαστεί. Θα χεστείτε πάνω σας λέμε. Κλειδαμπαρωθείτε στο σπιτάκι, φάτε σκατένιες τροφές, δείτε σκατά από TV και netflix, μην γυμνάζεστε δεν χρειάζεται, μην σκέφτεστε δεν χρειάζεται, εμείς ξέρουμε πιο είναι το καλό σας».

-«Τώρα βάλτε μάσκες, τώρα έγιναν ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ και ο Ιός έγινε ελικόπτερο. Θα φοράτε μάσκες παντού, στο σπίτι, στο γραφείο, στο δρόμο, στο βουνό, στην θάλασσα, στην πεδιάδα. «Τι;» δεν έχετε λεφτά για μάσκες; Δεν πειράζει να φτιάξετε αυτοσχέδιες από πανιά, στουπιά, ή ότι έχετε τέλος πάντων. Δεν βλέπετε ρε βόδια την Σταυροπούλου τι ωραία μάσκα έφτιαξε από την παλιά της σωβρακοφανέλα.
«Τι;» Δεν είναι εγκεκριμένη η μάσκα από σωβρακοφανέλα; Τι λέτε ρε μοσχάρια, δεν ξέρουν δηλαδή οι «ειδικοί» και ξέρετε εσείς;

-«Οι Πιστήμονες μας, σκέφτηκαν μέτρα σοβαρά για την αντιμετώπιση του Ιού. Αποφάνθηκαν πως αν στέλνετε SMS να μας ενημερώνετε που θα πάτε, τι θα κάνετε, τι ώρα θα το κάνετε, ο Ιός θα τρομάξει και θα φύγει. Επίσης είναι σημαντικό να μην κυκλοφορείτε βράδυ, οι ώρες της επιτρεπόμενης κυκλοφορίας θα αλλάζουν ανάλογα με τις γκαύλες των πιστημόνων μας. Μπορείτε όμως ελεύθερα να στριμώχνεστε σε λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, χώρους εργασίας, ουρές τραπεζών και super market. Οι διεθνούς φήμης λοιμωξιολόγοι μας μετά από εμπεριστατωμένες έρευνες κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο Ιός δεν κολλάει με τη Θεία Κοινωνία εκτός και αν είσθε ολιγόπιστοι. Αντιθέτως κολλάει όταν περπατάτε, κολυμπάτε, ψαρεύετε και τέλος πάντων σε όλες τις μοναχικές δραστηριότητές σας. Κολλάει στα περίπτερα και mini market μετά τις 12 τη νύχτα σε περίπτωση που συνοδευτεί από αγορά αλκοόλ. Ιδιαίτερα επικίνδυνος γίνεται ο Ιός στις πλατείες, έχουμε κάνει και ένα σχετικό σεξιστικό σποτάκι με τον επίσης διεθνούς φήμης ηθοποιό Λούλη το οποίο μπορείτε να απολαύσετε μέχρι να μας πάρουν με τις πέτρες και να το αποσύρουμε αλλά δείτε αυτό με την Λέχου, το ίδιο μας κάνει. Για τους άμυαλους και απείθαρχους που δεν συμμορφώνονται με όλα τούτα τα πιστημονικά θα τους πλακώσουμε στα πρόστιμα και στο ξύλο. Θα φωνάζουν ΠΟΝΑΩ-ΠΟΝΑΩ, όμως αυτό είναι αδιάφορο γιατί η υγεία και η ασφάλεια είναι πάνω από όλα. Έτσι και αλλιώς αντιπολίτευση δεν υπάρχει, ότι γουστάρουμε θα κάνουμε και σιγά μην σας ρωτήσουμε. Μόνο κάτι Ψεκασμένοι Γραφικοί μιλάνε για Ελευθερίες και Συντάγματα που καταπατήθηκαν, για την Εργαλειοποίηση του Ιού, για 4η Βιομηχανική Επανάσταση, για Καπιταλιστική Αναδιάρθρωση, για Great Reset κτλ. Δεν τους φοβόμαστε όμως. Είναι από πολλούς χώρους και οι διαφορές τους σε άλλα θέματα μοιάζουν αγεφύρωτες. Άλλωστε τους παρακολουθούμε, ξέρουμε τι σκέφτονται, πως το σκέφτονται, τι οργανώνουν. Αν χρειαστεί θα τους διαλύσουμε πολύ εύκολα. Ελέγχουμε απόλυτα το μέσο που τους ένωσε όλους αυτούς τους ενοχλητικούς».

-«Οι ειδικοί αποφάσισαν πως η διασωλήνωση είναι μονόδρομος, είναι ο μόνος τρόπος σωτηρίας. Ούτε φάρμακα, ούτε μονοκλωνικά, ούτε δικλωνικά (αυτά άλλωστε τα κρατάμε για εμάς). ΜΕΘ και γιατρούς χρειαζόμαστε. Εξαιτίας αυτού η επιτροπή αποφάσισε να δώσουμε κι άλλα λεφτά στους καναλάρχες, να προσλάβουμε κι άλλους μπάτσους, φρουρούς και ότι άλλο χρειάζεται για να ενισχυθεί η αστυνομοκρατία, να χρηματοδοτήσουμε τα «σκοιλ ελίκικου» και γενικώς να ξεπουλήσουμε, να κάψουμε, να καταστρέψουμε ότι έχει μείνει ακόμα όρθιο».

-«Δεν θα τονίσουμε την σημασία της ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος και της άμυνας του οργανισμού με σωστή διατροφή και άσκηση. Μόνο τρόμο θα σας ταΐζουμε. Θα αναβάλουμε προγραμματισμένες εξετάσεις και χειρουργεία ακόμα και για ογκολογικά περιστατικά. Αν πεθάνεις από καρκίνο εξαιτίας π.χ. ενός όγκου που δεν διέγνωσες ή δεν αφαίρεσες έγκαιρα, σε περίπτωση που έχεις και τον Ιό, θεωρείσαι κορωνοπεθαμένος. Από ότι και να πεθάνεις, ακόμα και από ηλεκτροπληξία αν έχεις τον Ιό είσαι για εμάς κορωνοπεθαμένος και έτσι καταγράφεσαι».
-«Τι;» Τολμάτε και ζητάτε νεκροψίες; Τι να τις κάνετε; Δεν καταλαβαίνω, μας αμφισβητείτε;

-«Με θλίψη και απορία βλέπουμε κάποιους να αντιδρούν στην διαχείριση της πανδημίας. Είναι δυνατόν να αμφιβάλλει κανείς για την επιστημονικότητα των μέτρων, των lockdown, των SMS, της νυχτερινής απαγόρευσης, της απαγόρευσης της μουσικής. Απαγορεύσαμε την χαρά, την αγκαλιά, το φιλί, την παρέα, τον έρωτα, τα γέλια, τη φιλία, την αγάπη, την επικοινωνία. Ποιο πλάσμα πάνω στην γη θα μπορούσε να ζήσει αν του τα απαγόρευαν όλα αυτά ε; Στην ουσία σας απαγορεύσαμε την ίδια την ζωή και όμως επιβιώσατε. Αν δεν παίρναμε όλα αυτά τα μέτρα ξέρετε πόσοι θα ήταν οι νεκροί σήμερα στην Ελλάδα; Σύμφωνα με τις έρευνες των Πιστημόνων μας τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο! Τώρα πια λοιπόν καταλαβαίνετε, η θυσία σας δεν πήγε χαμένη. Γίνατε ζόμπι αλλά δεν πεθάνατε, αυτό είναι το βασικό!

-«Οι άλλοι Πιστήμονες που αμφισβητούν την διαχείριση του Ιού δεν είναι καλοί Πιστήμονες. Μόνο οι δικοί μας είναι οι Καλοί και Καλοταϊσμένοι. Οι άλλοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται μην τους ακούτε. Επίσης κάθε μέρα πρέπει να βλέπετε τηλεόραση, να ακούτε τους δικούς μας «δημοσιογράφους». Είστε ελεύθεροι να βλέπετε όποιο κανάλι θέλετε άλλωστε όλα τα ίδια λένε, ούτε τα λόγια δεν αλλάζουμε για να μην σας μπερδεύουμε. Την Σία, τον Άρη, τον Νικόλα, την Τατιάνα κτλ. Σας αγαπάνε και αυτοί και εμείς και όλου του κόσμου τα Αφεντικά και τα σκυλιά τους. Χωρίς εσάς βρε κουτά εμείς δεν θα υπήρχαμε. Λέτε να σας αφήσουμε να μας πάθετε κανένα κακό; Λίγο την τράπουλα θα ανακατέψουμε, λίγο τα πάνω-κάτω θα φέρουμε, λίγο πιο ρομπότ από ότι έχετε γίνει θα σας κάνουμε, Ε και αν λιγοστέψετε κομματάκι τι πειράζει. Don’t worry, be stupid».

-«Επειδή σας παρακολουθούμε και βλέπουμε πως εξακολουθούν να κυκλοφορούν κάποιες ενοχλητικές απόψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποφασίσαμε να λάβουμε δραστικές αποφάσεις. Θα σας λέμε όλους Ψεκασμένους. Όσοι λοιπόν τολμάτε να σκεφτείτε κάτι διαφορετικό από την δική μας γραμμή είστε Ψεκασμένοι, Τελεία και Παύλα. Έχουμε πολλούς τρόπους για να σας κάνουμε να φαινόσαστε έτσι. Δεν υπάρχει άλλη άποψη, δεν θα επιτρέψουμε να υπάρξει άλλη άποψη. Θα σας διχάσουμε όλους, θα φτιάξουμε δύο στρατόπεδα, Εμβολιασμένων και Ανεμβολίαστων. Θα πεθαίνετε και από τα δύο αλλά ποιος χέστηκε στην τελική».

-«Τα πειραματικά εμβόλια είναι ασφαλή δεν δεχόμαστε καμία αμφισβήτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Μπορεί κάποιες χιλιάδες συνάνθρωποι μας να πεθαίνουν ή να μένουν ανάπηροι από τις παρενέργειες των εμβολίων αλλά αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. «Τι;» δεν είναι παρενέργεια ο θάνατος; Ποιος το λέει αυτό και με τι πιστημονικά επιχειρήματα; Το ίδιο συμβαίνει άλλωστε και με το Depon. Μα δεν ενημερώνεστε καθόλου; Χιλιάδες θάνατοι από Depon κάθε χρόνο. Τι δηλαδή, πρέπει να σας δείχνουμε πάλι φέρετρα για να σας πείσουμε; Είναι φανερό πως κάποιοι χρειάζεστε ψυχολόγο, μα είναι δυνατόν να φοβάστε; Άλλωστε τώρα σας έχουμε αφήσει ελεύθερους να πειραματιστείτε πάνω σας με όποιο πειραματικό εμβόλιο θέλετε, αν αυτό δεν είναι ελευθερία και δημοκρατία τότε τι είναι;».

- «Α ναι να μην ξεχάσω, τώρα οι Πιστήμονες αποφάσισαν ότι ο Ιός είναι κατασκευασμένος σε εργαστήριο, μέχρι να αλλάξουν γνώμη το ίδιο θα πιστεύεται και εσείς.»

-«Το καλύτερο σας το κρατάμε για το τέλος. Από εδώ και πέρα θα βιώνετε τη χαρά της εργασίας απεριόριστα, όσες ώρες θέλετε, όσες ώρες αντέχεται. Αν πάλι δεν θέλετε κανείς δεν σας υποχρεώνει. Είστε ελεύθεροι να σας απολύσουν, δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα προωθήσουμε την τηλεργασία, θα περνάτε τα περισσότερα χρόνια της κακόμοιρης ζωής σας μπροστά από μια οθόνη προσπαθώντας να προωθήσετε άχρηστα προϊόντα και άχρηστες υπηρεσίες σε άλλους κακομοίρηδες σαν και εσάς. Στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο σας θα αυνανίζεστε με τσόντες που εμείς έχουμε φροντίσει να υπάρχουν παντού στο διαδίκτυο για εσάς. Θα τρώτε βιαστικά ότι σαβούρα βρείτε μπροστά σας γιατί δεν θα υπάρχει χρόνος ούτε διάθεση να ασχοληθείτε με κάτι καλύτερο. Όταν αγανακτείτε θα βρίζετε άλλους συγκρατούμενους σας (πάντα διαδικτυακά) γιατί πάντα θα φταίνε εκείνοι. Εκείνοι που είναι Ψεκασμένοι, Εκείνοι που είναι Αψέκαστοι, Που έχουν άλλη άποψη, Που ψήφισαν αυτό και όχι το άλλο, Που εμβολιάστηκαν, Που δεν εμβολιάστηκαν, Που διορίστηκαν αναξιοκρατικά, Που παρανόμησαν, Που αναθεώρησαν, Που… Που… Που… Θα εκτονώνεται έτσι την οργή σας…. θα νομίζετε ότι κάνετε το χρέος σας γράφοντας απλά την αποψάρα σας. Θα διαβάζετε συγγραφείς και θα βλέπετε ταινίες που εμείς θέλουμε και προωθούμε, γεμάτες ανόητες κοινοτοπίες, φαμφαρολογίες και μπουρδολογίες. Και όπως πάντα θα φαντασιώνεστε μια άλλη ζωή, σε κάποιον παράδεισο (μας είναι αδιάφορο ποιας θρησκείας). Για τα παιδιά σας έχουμε μεγάλα σχέδια, μέσω του προγράμματος Τηλεζωή, που προωθούμε για την ασφάλεια και την υγεία σας, θα γίνουν ακόμα πιο Ηλίθια Ζόμπι και από εσάς».

-«Και μην ξεχνάτε συμπολίτες μου η επιχείρηση Ελευθερία προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Βοηθήστε μας όμως και εσείς. Βγάλτε και άλλες σέλφι με τα πλαδαρά μπρατσάκια σας, τις σύριγγες σας, τα ραντεβού σας στα εμβολιαστικά κέντρα, τα πιστοποιητικούλια σας. Είστε πια τα πρεζάκια μας, σας αγαπάμε. Ηδονιζόμαστε με την υποταγή σας. Έτσι θέλουμε να σας βλέπουμε, υποταγμένους και υπάκουους σε κάθε παρανοϊκή μας απόφαση. Μαζί θα ξεσκίσουμε το Σύνταγμα, όχι μόνο με έναν νόμο, με πολλούς νόμους, όσους θέλετε. Είμαστε όλοι συγκινημένοι (Αφεντικά και σκύλοι) τέτοια αφοσίωση και ηλιθιότητα ούτε και εμείς την περιμέναμε, παρότι εδώ και χρόνια χτίζουμε όλο αυτό το σύστημα που προωθεί νάρκισσους, κομφορμιστές και βλακέντιους. Θα τα ξαναπούμε τον Οκτώβρη με το νέο lockdown. Μέχρι τότε είστε ελεύθεροι να μας υπακούτε».